perjantai 7. joulukuuta 2012

7. luukku - pieni sisustusideaNonniin, itsenäisyypäivästä on nyt selvitty ja kohta aletaan olla viikonlopussa! Juhlissa tuli tosiaan nähtyä upeita pukuja sekä koruja, ja huomasin haaveilevani että joku päivä tekemäni koru olisi juhlissa mukana. No, saa nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan! :)

Jaa niin, huomasin myös, että Björn Weckströmin korut pitävät pintansa. Aloin jo mennä laskuissa sekaisin, mutta jos yhtään sinnepäinkään sain oikein laskettua, näkyi juhlissa 6 herran kaulakorua. :) Mikäs sen parempaa, kun tukea suomalaista suunnittelua ja osaamista. Itsekin tykkään kovasti Weckströmin tyylistä.Mutta mutta, tänään joulukalenterissa on pieni sisustusidea talven piristykseksi. :) Tiedän, että tätä ideaa näkynyt monessa paikassa, mutta itse keksin kokeilla sitä vasta ihan hiljattain ja tykästyin kovasti. :D


Tarvikkeet:
  • suurehko (lasi)maljakko
  • jouluvalot


Yksinkertaisuudessaan jouluvalot asetellaan lasimaljakkoon ja tuikataan pistoke seinään. Ihana valopilkku vaikka huoneen nurkassa! Meillä Kartio -maljakko lumihiutalevaloineen pääsi kahden koristelampaan kaveriksi valoa tuomaan. :)

Lisää ilmettähän tähän saisi asettelemalla vaikka valkeita höyheniä tai koristenauhaa valojen sekaan. Toisaalta kannattaa olla varma, ettei mahdollinen kuumuus tee koristeelle vahinkoa.. Mutta nätti on ihan tälläisenäänkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ja kumarrus kommentista!