tiistai 22. toukokuuta 2012

Viime hetken pänttäämistä


Kylläpä on ilmoja pidellyt viime päivät! Olenkin viettänyt aikaa ulkona auringossa istuen, lämmöstä nautiskellen ja lukien. :) Todella kesäinen ilma, ihanaa. Taidanpa tänäänkin suunnata ulos ja viettää viimeiset hetket siellä päntäten. :D

Eli todennäköisesti en ennen viikonloppua ehdi hirveästi päivittelemään mitään, sillä keskiviikkona otan suunnan kohti juna-asemaa ja Helsinkiä. Torstaina on paljon pelätty pääsykoe(!) ja perjantaina matkaan takaisin. Ja kyllä, jännitys nousee jo.. Mutta menen sinne, luotan itseeni ja teen parhaani (ainakin yritän).

Aurinkoisia päiviä! :)







6 kommenttia:

  1. Paljon onnea pääsykokeeseen. Kiitos näistä kauniista energisistä kuvista.

    VastaaPoista
  2. Ai sä oot tulossa Helsinkiin pääsykokeeseen :) Vaikka onhan se tietty helpompi mennä sellaseen paikkaan missä on tuttuja, että saa olla yötä :D Olis aika tuskaa lähteä kotoa aikasin aamulla, että kerkee jo ennen yhdeksää koepaikalle :D Onnea kokeeseen sulle! Ollaan samassa paikassa, mutta tuskin törmäillään, kun salijako on sukunimen mukaan tehty ja salit vähän hujan hajan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, sinne olen tulossa. :) Tosiaan koe alkaa niin aikasin, että parempi olla ihan yötä paikkakunnalla. :D

      Kiitos samoin, onnea myös sulle! :) Ahaa, tuota en tiennytkään.. Tarvitsee siis ehdottomasti mennä hyvissä ajoin koepaikalle, että on sitten oikeassa paikassa oikeaan aikaan. :D

      Poista
    2. http://www.helsinki.fi/bio/hakeminen/valintakokeet.html#BIOL

      täältä löydät salijaon ja osoitteet ja muut :)

      Poista
    3. Oho, kiitos paljon! Ehkä olisin huomennakin tuon sivun löytänyt (=illalla paniikissa googlettanut :D), mutta paljon parempi näin etukäteen tsekata tiedot. :)

      Poista

Kiitos ja kumarrus kommentista!